Skip to main content

Ne najdete pravega
rabljenega vozila zase?

Ne skrbite, mi ga poiščemo za vas! Priskrbeli vam bomo preverjen rabljen avto z znano zgodovino in ugodno ceno, ki ga boste lahko preizkusili in nato odpeljali, če bo ustrezalo vsem vašim zahtevam!


96.8 % ljudi je ocenilo našo storitev kot odlično

Odkup vozil

Do želenega vozila v 3 korakih

Povejte nam, kakšno vozilo želite.

Za vas hitro najdemo vozilo po vaših kriterijih, ki je preverjeno kakovostno.

Vozilo pregledate in preizkusite – in če je vse OK, ga na koncu odpeljete!

Najboljši avtomobilski nakup doslej. Vsi so bili prijetni, potrpežljivi in predvsem pošteni, kar je najpomembneje. Poiskali so super rabljen avto, točno tak, kot sem ga želel. Imel sem veliko časa, da ga preizkusim, spoznam in se dokončno odločim za nakup. Nihče me ni v nič silil. Zelo prijetna izkušnja – priporočam!

Miha Ermanc

Zagotavljamo najboljšo storitev

Poskrbeli bomo, da se zadovoljni odpeljete z želenim vozilom, pri tem pa vam prihranimo utrudljivo iskanje, denar in skrbi!

  • Imamo dostop da centralnega evropskega skladišča rabljenih vozil, v katerem je vsak dan na izbiro več kot 1.000 preverjenih rabljenih vozil vseh znamk in cenovnih razredov.
  • Čeprav je rabljeno vozilo iz evropskega skladišča, ki ga izberemo za vas, že preverjeno kakovostno, ga pri nas še dodatno tehnično pregledamo v 110 točkah.
  • Za vozilo, ki vam ga priskrbimo, zagotavljamo jamstvo.
  • Za še lažji nakup nudimo tudi ugodno in prilagodljivo financiranje.
  • Če želite, lahko vaše vozilo vzamemo v ceno (menjava staro za staro).


Poiščite vozilo zame

O nas

Za vas hitro najdemo rabljeno vozilo, ki ga želite, ter vam prihranimo zamuden postopek iskanja.

Kot strokovnjaki na področju avtomobilizma z dolgoletnimi izkušnjami odlično poznamo rabljena vozila in imamo dostop do osrednjega skladišča rabljenih vozil v Evropi. Zato vam lahko ponudimo najboljšo storitev. Vozilo, ki ga poiščemo za vas, je zanesljivo, preverjeno kakovostno in ima znano zgodovino. Nudimo vam ga po najugodnejši ceni na trgu, zagotavljamo pa tudi financiranje in ostale storitve, ki olajšajo nakup in vam omogočajo, da vse opravite na enem mestu.


Poiščite vozilo zame